Представници ГРС НС и РСВ посетили РК Петроварадин

На позив представника клуба, представници РСВ и ГРС НС, као и председник МЗ Петроварадин, посетили су јуче РК Петроварадин. Делегацију РСВ чинили су члан УО РСВ, Ђорђе Сокић, и генерални секретар, Слободан Вишекруна, док је ГРС НС представљала Ања Пантић, генерални секретар.
Председник клуба Радован Бронза упознао је делегацију са стањем у клубу и актуелном проблематиком, те пожелео свима добродошлицу.
У свом обраћању присутнима, генерални секретар РСВ рекао је да РК Петроварадин сада показује да је све озбиљнији клуб и да се осећа помак у раду од доласка Ирене Анђушић на место првог тренера. Вишекруна је истакао и да је потребно да клуб укључи у такмичење децу која тренирају, како би њихово тренирање добило на значају и како би кроз што већи број утакмица та деца израсла у будуће играче за сениорски погон.
Председник МЗ Петроварадин, Дражен Малобабић, рекао је да се месна заједница труди да пружи подршку клубу, а да ће се и у наредном периоду трудити да клубу помогне по питању статуса тренера и термина у спортској хали.
Ања Пантић, генерални секретар ГРС НС, истакла је да сарадња свих клубова на територији града Новог Сада треба да буде добра и да из тога сваки клуб може да има бољитак.
РК Петроварадин наставља припреме за бараж утакмице које га очекују, где ће се за пласман у виши ранг борити против ЖРК Срем и ЖРК Спартак.