КОНТАКТ

ГРАДСКИ РУКОМЕТНИ САВЕЗ НОВИ САД

ПИБ: 102108443
Матични број: 08024936
Ерсте банка : 340 – 1395 – 13

Заједница судија и контролора

Председник: Никола Бакмаз

Контакт: 063 / 550 – 965

Заједница тренера

Председник: Зоран Абрамовић

Заједница делегата

Председница: Дијана Константиновић

Контакт: 063 / 296 – 041

Комисија за такмичење

Председница: Мирела Николић

Контакт: 064 / 829 – 04 – 63

Комисија за међународну сарадњу

Председница: Ања Пантић

Контакт: 064 / 828 – 99 – 68

Комисија за мини – рукомет

Председница: Јасна Ђукић

Контакт: 064 / 66 – 77 – 648

Здравствена комисија

Председник: Бојан Јоргић

Контакт: 064 / 15 – 88 – 905

Комисија за прописе

Председник: Мишко Томић

Контакт: 066 / 65 – 46 – 697

Комисија за рукомет на песку:

Председница: Ања Пантић

Контакт: 064 / 828 – 99 – 68

Комисија за иновације и развојне пројекте

Председница: Мирела Николић

Контакт: 064 / 829 – 04 – 63

Комисија за стручне савете тренера

Председник: Бранислав Страјнић

Контакт: 065 / 99 – 22 – 864