ПОЗИВНИЦА ЗА 2. ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У МИНИ РУКОМЕТУ „ГОЛ ЗА ОСМЕХ 2015“

Поштовани,
Хтели би да Вас обавестимо да ће РК. „АДУТ“ из Новог Сада и Градски рукометни савез Новог Сада по други пут организовати турнир у мини рукомету „Гол за осмех 2015“.  Ова спортска манифестација или дечији фестивал рукомета је хуманитарног карактера под акцијом „Гол за дечији осмех“, где ће сваки учесник (дечаци и девојчице од 7 до 10 година) турнира направити новогодишњи пакетић за децу без родитељског старања из Дечјег села „Др Милорад Павловић“ из Сремске Каменице.

Турнир би се одржао дана 13.12.2015. године у О.Ш. „Прва Војвођанска бригада“  из Новог Сад са почетком од 10.00 часова до 16.00 часова. Утакмице за пласман и финалне утакмице би се одиграле у 15.30 часова, док би свечана додела признања почела у 16.00 часова.

Очекујемо да ће на турниру учествовати око 16 екипа из наше земље што је око 160 деце узраста од 7 до 10 година а као специјални гости турнира биће позвана деца из Дечјег села „Др Милорад Павловић“ из Сремске Каменице, која ће имати  прилику да гледају  финалне утакмице и да се друже са другарима из осталих клубова који ће им поклонити новогодишњи пакетић.

Овим путем Вас позивамо да Ваш клуб (2005. годиште и млађи-мешовито) учествује на нашем скромном турниру и да својим присуством увеличате Други хуманитарни турнир у мини рукомету „Гол за осмех 2015“.

С обзиром да је турнир хуманитарног карактера Молимо Вас да се укључите у нашу  акцију „Гол за осмех“ и да као вид котизације за учешће, свако дете из Вашег клуба направи један новогодишњи пакетић (стара гардероба, слаткиши, дечија постељина, свеске итд.) за другара из Установе за децу без родитељског старања Дечијег села „Др Милорад Павловић“ из Сремске Каменице.

У ишчекивању Вашег позитивног одговора и нади да ћете бити хумани и одазвати се позиву да учествујете на турниру,

Срдачно Вас поздрављамо!
С поштовањем,

Бранислав Радишић
Председник У.О. РК АДУТ
Контакт телефон: 062/255-795

 

adut   GRSNS