Најава семинара – 28.02. Нови Сад

У недељу, 28 фебруара од  09:00 до 17:00  часова, Нови Сад ће бити домаћин једнодневног семинара у оквиру програма који је усмерен на развој компентенција наставника за савремени начин примене рукомета и свих његових форми у оквиру наставних и ваннаставних школских активности.

Семинар се организује под покровитељством Удружења педагога физичке културе Београда (УПФК) и уз подршку организација као што су Рукометни савез Србије (РСС), Градски рукометни савез Новог Сада, Европска рукометна федерација (ЕХФ) и Светска рукометна федерација (ИХФ).

Програм на тему: „ЈЕДНА МАЛА ЛОПТА МОЖЕ ПОКРЕНУТИ СВЕТ“, налази се у Каталогу програма стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника Завода за унапређење образовања и васпитања под редним бројем 799.

Трајање: један дан (8 сати)
Цена семинара је 3.000,00 динара по учеснику.
Број учесника је ограничен на 30 по термину одржавања програма.

Након реализоване обуке сви полазници програма добијају:
– Уверење о реализованој обуци
– 1 лопту за мини рукомет
– Сертификат о учешћу на семинару Светске рукометне федерације (IHF Handball at School Certificate)

Уколико сте заинтересовани за учешће на овом семинару, молимо Вас да се пријавите и тако потврдите Ваш долазак слањем пријаве на е-mail rss.minirukomet@gmail.com и dpfvoj@gmail.com. За све информације можете нам се обратити на тел. 064/8827280 Mилан Петронијевић, или 064/2205948 Горан Петровић
Уплата за семинар се врши на рачун УПФК-Београда:
Број ж.р. 205-71781-85
Сврха уплате: Котизација за семинар.

Аутори и реализатори семинара:

Милан Петронијевић, проф. и Владимир Ристић, проф.