МИНИ РУКОМЕТАШИ ОТВОРИЛИ НОВОСАДСКУ ЛИГУ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА

95Најмлађи рукометаши имали су част да отворе овогодишње издање Новосадске рукометне лиге млађих категотија. За неке од њих, велика сала СПЕНС-a је била место где су одиграли своју прву такмичарску утакмицу, међутим према приказаној игри ово би требао да буде само почетак њихових такмичарских дана, а можда и великих каријера које их чекају у будућности.

Оно што нас све радује поред приказане игре је воља, жеља и приказани ентузијазам како код младих рукометаша и рукометашица тако и код њихових тренера, без чијег напорног рада све ово не би имало очекивани резултат.

Tакмичење је отворио Предраг Свилар, Члан Градског већа за спорт и омладину, а пре њега уводну реч имала је наша прослављена репрезентативка Јелена (Ерић) Ракоњац, иначе подпредседница Градског рукометног савеза Новог Сада. Да све протекне како треба побринуо се и Стевица Јевремов, генерални секретар нашег савеза.

Резултате првог дана такмичења ћете моћи да видите у билтену на нашој страни НОВОСАДСКА ЛИГА, а слике са овог догађаја погледајте у нашој галерији.

 

96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109